Εξιστορώντας την αρχή




Κάθε αρχή και δύσκολη μα και αναγκαία. Έτσι λοιπόν ξεκινάμε και εμείς. 

Το "Εξιστορώντας" ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στο αναγνωστικό κοινό και μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της ιστορίας. Σκοπός του ισοτόπου μας να φέρουμε στην επιφάνεια, πάντα με την πιο αντικειμενική ματιά, τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα, όπως και ολόκληρο τον κόσμο, από την αρχαιότητα έως σήμερα.


Από τους περσικούς πολέμους, μέχρι την εισβολή των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, το Εξιστορώντας θα αναλύσει, με άρθρα, συνεντεύξεις ιστορικών ερευνητών και αναλυτών, τα γεγονότα που σημάδεψαν και δημιούργησαν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.



Αφιερώματα σε προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στον πλανήτη, σημάδεψαν την πολιτiκή-στρατιωτική-πολιτισμική ιστορία και μνημονεύονται ακόμα. 


Γεγονότα που άλλαξαν τον κόσμο, πόλεμοι, οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις, διεθνείς συμφωνίες, οργανισμοί και ανακαλύψεις που άλλαξαν, μια για πάνα, το πρόσωπο της Γης.



Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και YouTube για να μην χάνετε τα νεότερα και να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται.

Καλή μας αρχή λοιπόν!


Σχόλια